top of page

Tips Ομορφιάς για τα Χριστούγεννα!

Σε λίγες μέρες έρχονται Χριστούγεννα και όλες μας σκεφτόμαστε πώς θα έχουμε λαμπερή και εντυπωσιακή επιδερμίδα! Γι'αυτό είμαστε εμείς εδώ, συγκεντρώσαμε μικρά tips και συμβουλές για να αιχμαλωτίσετε όλα τα βλέμματα!

Αυτά τα Χριστούγεννα λάψτε, ακολουθώντας μερικά μικρά μυστικά!

*Ενυδατωθείτε!!! Ειδικά τώρα τις Γιορτές η επιδερμίδα μας ταλαιπωρείται από το συχνό μακιγιάζ, το αλκόολ και το κρύο! Φροντίστε να πίνετε τουλάχιστον 8-12 ποτήρια νερό την ημέρα και φυσικά μην ξεχνάτε την ενυδατική σας κρεμούλα!

*Όσο διασκεδαστικό είναι το μακιγιάζ των εορτών, τόσο βαρετή είναι η αφαίρεση του! Το δέρμα σας, όμως θα σας ευγνωμονεί! Ο σωστός καθαρισμός προσώπου θα το κάνει σίγουρα να ξεχωρίζει και θα το αφήσει να αναπνεύσει!

*Μην ξεχνάτε να ενισχύετε την επιδερμίδα σας με μάσκες ομορφιάς! Η κατάλληλη μάσκα θα θρέψει και θα φροντίσει την ταλαιπωρημένη σας επιδερμίδα, κάνοντας την διαφορά!

*Επιμεληθειτε το σχήμα των φρυδιών σας! Τα φρύδια μας είναι η κορνίζα του προσώπου μας! Το σωστό σχήμα θα αναδείξει κάθε σας εμφάνιση! Εμπιστευθείτε έναν αισθητικό, που θα σας συμβουλεύσει ποιο είναι το κατάλληλο σχήμα για εσάς! Α, και μην ξεχνάτε να τα τονίσετε με ένα κατάλληλο μολύβι φρυδιών και μια σκιά στον χρωματικό τόνο τους! Το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει!

*Χείλη για φίλημα! Περιποιηθείτε τα χείλη σας με ένα μαλακό scrub και ένα ενυδατικό lip balm, πριν αρχίσετε το μακιγιάζ σας! Έτσι, θα ξεφορτωθείτε τα πετσάκια και την ξηρότητα!

*Όσο τέλεια και αν είναι τα νύχια σας, χρειάζονται όμορφα και ενυδατωμένα χέρια για τέλειο αποτέλεσμα! Προστατέψτε τα, λοιπόν από τους ερεθισμούς με μια κρέμα χεριών και αποφύγετε τα σκασίματα και την ερυθρότητα!

*Φυσικά, κοιμηθείτε πολύ! Εκμεταλλευτείτε τις ημέρες αυτές για extra ξεκούραση! Ο ύπνος θα σας ανανεώσει και θα σας κάνει πραγματικά να λάμπετε! Ένα μαξιλάρι κάτω από τα πόδια θα τα βοηθήσει να ξεπρηστούν και να ξεκουραστούν από τα τακούνια και την ορθοστασία!

Όπως και αν περάσετε τις φετινές σας γιορτές να διασκεδάσετε πολύ, χωρίς να ξεχνάτε την περιποίηση σας! Κάντε ένα δώρο στο δέρμα σας γιατί...σας αξίζει! #beauty_tips #skin_tips #party_time #christmas #newyearseve #hydration #full_protection #antiwrinkle #perfect #eyebrows #sleep_beauty #boost #ur #skin #have #a #nice #time #face_mask #face_needs #nutrients #antioxidant #antiageing #skin #phformula #phformulagreece #penelopesbeautygr

bottom of page