top of page

Φροντίδα προσώπου μετά από τις διακοπές


Οι αναμνήσεις από τις διακοπές μας συντροφεύουν θυμίζοντας μας υπέροχες στιγμές! Δεν χρειάζεται να γίνει το ίδιο με τα σημάδια από τον Ήλιο, την θάλασσα και την ζέστη στο πρόσωπο μας! Ας δράσουμε άμεσα, λοιπόν για να αποφύγουμε ανεπιθύμητα σημάδια, ρυτίδες και ξηρότητα!

Η επίσκεψη στον αισθητικό μας κρίνεται αναγκαία!

1. Καθαρισμός Προσώπου! Το μακιγιάζ, το αντηλιακό μας και η έλλειψη σχολαστικής περιποίησης, φράσσουν τους πόρους με αποτέλεσμα την εμφάνιση σμήγματος και ακμής! Ένας σωστός καθαρισμός προσώπου θα αναζωογονήσει το δέρμα μας και θα απομακρύνει ρύπους και σμήγμα!

2. Ενυδάτωση Προσώπου! Η συνεχής έκθεση μας στον Ήλιο και στην αλμύρα της θάλασσας αφυδατώνει και ταλαιπωρεί το δέρμα! Η θαμπή όψη του, σίγουρα μαρτυρά την ταλαιπωρία που έχει υποστεί! Μια θεραπεία ενυδάτωσης είναι η λύση! Το δέρμα μας ενυδατώνεται σε βάθος και αποκαθίσταται η χαμένη του λάμψη και φρεσκάδα!

3. Σωστή Διατροφή! Αποτοξινωθείτε φυσικά! Εμπλουτίστε την διατροφή σας με αντιοξειδωτικές τροφές, όπως πορτοκάλια, πράσινα λαχανικά και φρούτα! Μην ξεχνάτε να πίνετε άφθονο νερό αλλά και χυμούς που ενυδατώνουν και διατηρούν τα επίπεδα υγρασίας που χρειάζεται ο οργανισμός μας!

4. Σωστά Προϊόντα Περιποίησης! Το καλύτερο προϊόν περιποίησης του προσώπου σας είναι αυτό που έχει αποτέλεσμα στο δικό σας πρόσωπο! Γι'αυτό εμπιστευθείτε τον αισθητικό σας και χρησιμοποιήστε τα προϊόντα που είναι κατάλληλα για εσάς!

Penelope's Beauty always by your side!

bottom of page